Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ιλ Μανιφέστο

Κάθε κίνημα που σεβόταν και σέβεται τον εαυτό του ξεκινάει με μια καταστατική δήλωση των θέσεων του, κάτι γνωστότερο ως Μανιφέστο. Από το γνωστότερο όλων, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Μάρξ και Έγκελς, αυτό το κύκνειο άσμα του Ρομαντισμού, μέχρι το Dogma95 του Δανού Von Triers έχει υπάρξει μια πληθώρα πολιτικών και πολιτισμικών μανιφέστων. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ερχόμεθα εμείς, ως άλλη Φυλική Εταιρία, να δηλώσουμε άπαξ και διαπαντός τις καταστατικές Ανδρικές μας θέσεις σε μια κοινωνία όπου η αυξανόμενη πίεση στον σύγχρονο Άντρα οδηγεί σε επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αυτοευνουχισμού. Ο σύγχρονος Άνδρας πολεμάται συνεχώς από το ισχυρότερο των φύλων, την Γυνή, η οποία έχει καταφέρει να βρεθεί στην προνομιακότερη των θέσεων που βρέθηκε ποτέ. Γι' αυτό τον λόγο, ακολουθώντας τα παραδείγματα μεγάλων διανοητών όπως ο Nietzche, ο Freud, ο Lacan, ο Baudrilliard και ο μεγάλος Παυλάρας (ο mpontimpilnteras της γειτονιάς μας που μας "φτιάχνει" τα καλοκαίρια με κάνα SuperPump 250) έχουμε καταλήξει πως:

1
Ο Φαλλός ήταν, είναι και θα είναι το κέντρο του Σύμπαντος. Χώνεψέ το μωρή πατσόλα ξέκωλη που μου βάζεις ένα στρινγκ και νιώθεις ότι κατακτάς τον Κόσμο.
2
Η γυναικεία αξία προσδιορίζεται μέσα από τον πούτσο. Πρώτη Κυρία της Αμερικής είναι η γυναίκα του Προέδρου (κανείς ποτέ δεν την αποκαλεί με το όνομά της) και ΟΧΙ του κηπουρού του.

3
Η κοινοκτημοσύνη του πούτσου ήταν, είναι και θα είναι βασική υπαρκτική συνθήκη των ανθρώπινων κοινωνιών. Ο πούτσος μοιράζεται αναμεταξύ του γυναικείου πληθυσμού ανάλογα με τις ορέξεις (άρρωστες και μη) του ισχύοντος αρσενικού.

4
Ο πούτσος ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ευθύνη και βασικό χαρακτηριστικό αυτοπροσδιορισμού. Οι ομάδες που πλήττονται περισσότερο σεξουαλικά είναι εκείνες που κατέχουνε πούτσο (straight, gay, transexual) Γι' αυτό μαλάκα σαβουρολάγνε ή σαβουρογάμη, πρόσεχε που τον βάζεις, πρόσεχε ακόμα καλύτερα που θες να τον βάλεις.

5
Αν ο πούτσος είναι ευθύνη, ο μεγάλος πούτσος είναι μεγάλη ευθύνη.

6
Ο πούτσος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να συνοδεύεται από ένα ζευγάρι υγειών αρχοντικών αρχιδιών. Γι' αυτό μικρέ μουνοδουλιάρη και σαβουρολάγνε κάφρε πρέπει να καταλάβεις πως το καθήκον σου είναι εκ γενετής προκαθορισμένο. Γίνε άνδρας ή τράβα και παντρέψου την προκρούστεια ευνουχίστρια πατσόλα σου. Αλλά μην ζητάς να σου φέρονται σαν να είσαι Άντρας. Γελοίε.

7
Η γυναίκα ήταν, είναι και θα είναι καταδικασμένη σε μια τραγική παθητικότητα. Η προσπάθεια να αναλάβει ενεργητικό ρόλο είτε σεξουαλικά, αναλαμβάνοντας ντεμέκ σεξουαλικές πρωτοβουλίες, είτε κοινωνικά σε μια προσπάθεια κοινωνική ανέλιξης, είτε καλλιτεχνικά σε μια και καλά προσπάθεια καλλιτεχνικής δημιουργίας έχει οδηγήσει στην Φυσική Κατάπτωση. Η εκδίωξη από την Παραδείσια κατάσταση έχει επέλθει ως επακόλουθο όλων των παραπάνω. Με λίγα λόγια, η γυναίκα έχει δημιουργηθεί για να γαμιέται σεξουαλικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά.

8
Η οιαδήποτε απόπειρα εκπόρνευσης του αντρικού σώματος έχει αποτύχει παταγωδώς. Ο άνδρας δεν βιάζεται, πορνεύει και εκπορνεύει, δεν εκπορνεύεται. Το γεγονός αυτό καθιστά το γυναικείο σώμα ως δημιουργημένο να αποκτάται, να κατακτάται, να θεάται και εντέλει να απολλάμβάνεται, και από όλους να λαμβάνεται, ως αντικείμενο. Η αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος είναι η βασική προϋπόθεση της νέας Ανδρικής Κατάστασης.

9
Γι' αυτό διακυρήσουμε επιτέλους το Habemus Mentulam (έχουμε πούτσο-και αρχίδια πάνω απ' όλα).

10
Με το Μανιφέστο αυτό κηρύττεται η Ανδρική Επανάσταση. Κηρύσσουμε το Έτος Μηδέν. Ο Θεός που σας δημιούργησε από το πλευρό μας να σας βοηθήσει.

Οποιοσδήποτε πιθανός αντίλογος υποκινούμενος από γυναίκα μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Όποια έχει την νοητική δυνατότητα να φέρει αντίλογο δεν βλέπεται, και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα την γαμούσαμε, ούτε ως μονάδες ούτε σε παρτούζα, οπότε κίνητρο ουδέν υπάρχει ίνα υποστούμε τον αντίλογό της. Όσες είστε καλά παστέλια ΔΕΝ θα έχετε φτάσει ως εδώ γιατί απλά γαμιέστε και ΔΕΝ διαβάζετε.

Το Μανιφέστο δεν υποκινείται από πικρίες και έχθρες. Αγαπάμε όλες τις γυναίκες γι' αυτό και θέλουμε να τις βοηθήσουμε να βελτιωθούν και να γίνουν χρήσιμα για την κοινωνία προϊ-όντα.




Ανέστης Ρωσσίδης
Νέστορας Κεφαλάς
Πέτρος Διαμαντόπουλος

2 σχόλια:

  1. Άγετε λοιπόν, ο αγώνας ξεκίνησε...Τιμάμε τη φύση μας, κρατάμε τα κεφάλια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή