Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τιμή και Δόξα Part 5: Η Ζωντανή Απόδειξη


Ο Ινδός Κωλογαμιάς.

Γεννημένος το 1869 ο Μαχάτμα Γκάντι αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές φιγούρες. Πολλάκις παραθέτουν το όνομα του στην Ινδία ως αυτό ενός εθνοπατέρα. Ήταν ένας θεληματικός πολιτικός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο κίνημα της Ινδικής Ανεξαρτησίας και ένα μεγάλος ακτιβιστής.

Αφήνοντας όμως στην άκρη τις πτυχές τις ζωής του που δεν μας ενδιαφέρουν, θα ασχοληθούμε στο άρθρο αυτό με την ουσία της ύπαρξης του Γκάντι. Η υπόσταση του Γκάντι ήταν αμφίσημη.

Από τη μία ο Γκάντι υπήρξε μέγιστος υπέρμαχος της ειρήνης και πολέμιος της βίας σε όλες τις εκφάνσεις της, αλλά από την άλλη κατά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ήταν ευρέως γνωστός σε ολάκερη την Εγγλετέρα ως ο Ινδός Κωλογαμιάς (the Indian anal-raider).

Ο Μαχάτμα δεν χάριζε κάστανα, ήταν άνδρας θεληματικός που από μικρός φαινόταν ότι έμελλε να του χαρισθεί το Φως του Πέους. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του γαμούσε αβέρτα αγγλικά πατόλια, στα οποία τον εφίρμαρε μονάχα από πίσω χωρίς να δέχεται αντιρρήσεις. Υπήρξε μαέστρος του Πρωκτικού σεξ και συνεισέφερε στο να καταστεί σχετικώς πιο mainstream.

Τα φιλειρηνικά ιδεώδη του σε συνδυασμό με την πρωκτολαγνεία του οδηγούν τον Ανδρισμό σε μία νέα εποχή. Στην εποχή του ελεύθερου πρωκτικού όπου το να ζητήσεις κώλο δεν είναι πλέον αμαρτία.

Επιστρέφοντας στην Ινδία ο κωλογαμιάς Μαχάτμα ηρεμεί και αποφασίζει να αφοσιωθεί ολοσχερώς στην πολιτική του καριέρα. Το άρθρο αυτό αποτελεί φόρο τιμής στον Ινδό κωλοσκίστη και το κλείνω παραθέτοντας μία ρήση του ιδίου ολίγα μόνο χρόνια προτού δολοφονηθεί το 1948.

«Ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος» -Μαχάτμα Γκάντι


Καλούς μας αγώνες,
Ανέστης Ρωσσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου