Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τα Πατσόλια της Διπλανής Πόρτας Part 2: Η Ξαδέρφη και η Θειά

η ξαδέρφη


Στη ζωή μου υπήρξα άτυχος. Όχι μόνο γιατί παρόλο που περίμενα τον πλούσιο θείο από το Σικάγκο εκείνος ουδέποτε εφάνη, ούτε ζωντανός ούτε νεκρός (ούτε και ο δικηγόρος του βέβαια κρατώντας μια παχυλή διαθήκη) αλλά και γιατί όντας ο μεγαλύτερος του στενού μου οικογενειακού ξαδερφοκύκλου ουδέποτε ήρθα σε κοντινή επαφή με τις ξαδέρφες μου, δεν ερωτεύτηκα καμία, καμία δεν έσφιξα, και (σχεδόν) καμία μαλακία δεν έριξα για πάρτη των. Από την άλλη, στην παιδική μου ηλικία καμιά σεξουλιάρα θεία δεν με στοίχειωνε, έτσι δυστυχώς οι πρώτοι μου έρωτες απομακρύνθηκαν του οικογενειακού κύκλου...

Παρόλα αυτά θα ήτο λάθος να αρνηθώ την σημαντικότατη συμβολή των ξαδερφοθειάδων στην σεξουαλική διάπλαση του άντρα. Οι ξαδέρφες και οι θειές ανήκουν στις γυναικείες εκείνες φιγούρες που σε περιστοιχίζουν από την παιδική ηλικία. Αποτελεί μεθοδολογικό λάθος ωστόσο να τις κατατάσσω στην ίδια κατηγορία. Θα ξεκινήσω λοιπόν από τις ξαδέρφες, οι οποίες υπόσχονται τον ρομαντικό παράδεισο της εφηβικής αντρικής νιότης και θα προχωρήσω στις θείες οι οποίες βρίσκονται γύρω μας για να εκπληρώσουν τα σκοτεινά και υγρά αιμομικτικά μας όνειρα, τα οποία ο φροϊδικός μας ερωτισμός δημιούργησε και η εφηβεία μας καλλιέργησε.

Ουκ ολίγοι σύντροφοι άντρες μεγάλωσαν μαζί με τα συνομήλικα ξαδέρφια τους. Και αυτό που δεν εξελίχτηκε σε ομοφυλοφιλική σεξουαλική εξερεύνηση, όπως ουκ ολίγες φορές γίνεται, εξελίχθηκε σε μια αρχικά πλατωνική και εν συνεχεία καθόλα σαρκική σχέση. Η ξαδέρφη προσφέρει την πρώτη γυναικεία παρουσία που μεγαλώνει μαζί σου και σου μεγαλώνει την πούτσα. Ζεις κοντά της ιδιαίτερες στιγμές, την βλέπεις σε διάφορες στάσεις και αυτό που στην αρχή δικαιολογείται ως ξαδερφική αγάπη εξελίσσεται σε τρελή και πρωτόγνωρη γκαύλα. Τα τρευφερά χάδια στα μάγουλα κατεβαίνουνε σιγά σιγά προς τα κάτω στο υγρά ενδότερα και ο άγριος πούτσος αν δεν μείνει αποθημένο πέφτει στην ηλικία των 15 με 17... Το γεγονός δεν ξεχνιέται αλλά θάβεται, αργότερα όταν πας στο γάμο της της κάνεις δώρο μια τοστιέρα. Εξάλλου μεταξύ σας οι πολλές τυπικότητες δεν έχουνε καμία ουσία. Και η εφηβική εκείνη τρυφερή πούτσα θα στοιχειώνει την ενήλικη σεξουαλική ζωή σας.

Σε περίπτωση που αυτή η πούτσα δεν πέσει στην ώρα της, αργά η γρήγορα θα πέσει στην ύστερη ζωή σας. Όταν οι αντιστάσεις θα μειωθούν λόγω συνθηκών, όταν τα συναισθηματικά αποθέματα θα μας κάνουν ευάλωτους, η ξαδερφική αγκαλιά και ο ζεστός της κόλπος θα προσφέρει το λιμάνι εκείνο που θα είναι γλυκό και ασφαλές.... 

Από την άλλη οι θειές έρχονται αργότερα, στην αρχή της αντρικής σεξουαλικής ωριμότητας. Η ηλικία τους και το sex appeal τους υπόσχονται σκληρό γαμήσι και ζεστά πιπέτα. Η ίντριγκα και ο κίνδυνος η οικογένεια να γίνει ένα τεράστιο μπουρδέλο, είτε κυριολεκτικά με το γαμησάκι, είτε μεταφορικά όταν αυτό μαθευτεί, ανάβει τα αίματα. Τα πράγματα γίνονται σβέλτα και παθιασμένα, και συνήθως επαναλαμβάνονται. Η παραβατικότητα μιας τέτοιας σεξουαλικής σχέσης εξάπτει την φαντασία. Όλα γίνονται πρόστυχα και στα πολύ γρήγορα, με μισοβγαλμένα ρούχα και κατεβασμένα-όχι βγαλμένα-εσώρουχα. 

Οι θείες χωρίζονται στις εξαίματος, συγγενείς των γονιών σου δηλαδή, και στις εξ αγχιστείας,  τις γυναίκες συγγενών σου. Οι δεύτερες εξάπτουν περισσότερο την φαντασία ενώ οι πρώτες αν σε γαμήσουν η γκαύλα τους θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι το καλύτερο κρεβάτι της ζωής σου. Θα γίνει άπαξ και διαπαντός θα αλλάξει τον σεξουαλικό ρου της προσωπικής σου ιστορίας. Οι ηλικίες δε των θειάδων κειμένονται από εικοσιφεύγα μέχρι αξιοπρεπέστατες μιλφάρες στα όρια των σαράντα. 

Θα ήθελα να θυμηθώ ένα ρητό σύντροφοι, γεμάτο σοφία που με ενέπνευσε για το παρόν άρθρο και με στοιχειώνει από τότε που το άκουσα.

ΣΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ!

Οι Πούτσες μας σαν σάρισες θα καταλάβουν Ανατολή και Δύση

Πέτρος Διαμαντόπουλος


και η θειά

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/3/12 02:37

    Ειναι φοβερο. Ευχαριστουμε κ. Διαμαντοπουλε που μπαινετε με τετοιο τροπο στα πιο βαθια και υγρα μας ονειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή