Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Fastosus et Mentula ή Περηφάνεια και Πούτσα



Πατσολογαμικές σκέψεις τριβελίζουν το νου μου τις πρωινές τούτες ώρες. Στοχασμοί βαθύτατοι ξεπιδούν απ' τα σκοτεινά μονοπάτια του υποσυνείδητου και κατά τα πρότυπα του "Περηφάνεια και Προκατάληψη" της αγαμητολεσβίας Jane Austen, όλοι οι δρόμοι με οδηγούν προς το μπαλκόνι μου με μία τάση τόσο ισχυρή, τόσο αχαλίνωτη... να φωνασκώ επί ώρες να με ακούσουν όλοι οι γειτόνοι "Περηφάνεια και Πούτσα".

Στο βιβλίο της λεσβίας ο κύριος Ντάρσι μέγιστος μουνόδουλος και πατσολοσφίχτης κάνει δύο φορές πρόταση γάμου στην παρθενίτσα Ελίζαμπεθ μέχρι αυτή να του πει το ναι... και σκέφτομαι τώρα εγώ το εξής: σοβαρά;

Το Μανιφέστο του Ανδρισμού τονίζει την ευθύνη που έχουν οι φέροντες πούτσον. Ο πούτσος σύντροφοι, βλέπετε, έχει ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύπτετε. Ωστόσο, ο πούτσος δεν είναι απλώς ένα προεξέχον κομμάτι κρέας, ο πούτσος είναι πολύ περισσότερο μία κατάσταση, μία ιδέα. Ο πούτσος σας είστε εσείς και εσείς είστε ο πούτσος σας και η αξιοπρέπεια και των δύο είναι συνυφασμένη.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ θερμά να σκεφτείτε όχι μόνο το αν αξίζει να τον τοποθετείτε οπουδήποτε, αλλά και το κατά πόσο αξίζει να τον τοποθετήσετε κάπου αναλόγως της προσπάθειας που απαιτείται. Δε σας λέω φυσικά να μην είστε διεκδικητικοί, άλλωστε αυτό υπαγορεύει η ανδρική σας φύσις, και να μη θέλετε, είναι μονόδρομος.

Εν ολίγοις, μη γίνεστε γελίοι. Μάθετε να εκτιμάτε καταστάσεις, το που σας παίρνει και πότε. Γαμάτε όπως ο κλέφτης εισέρχεται στα σπίτια εν τη νυκτί. Γρήγορα και αθόρυβα.

Μην κερνάτε αβέρτα και χαραμίζετε τα λεφτά σας εν μέσω κρίσης σε μαλακίες, γι' αυτό φαληρίσαμε βλάκες σαβουρογάμηδες. Το μουνί και το νερό είναι τσάμπα. Εντέλει αν θέλετε τόσο πολύ να πληρώσετε πηγαίνετε σε ένα κωλομπαράκι. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, χάνετε χρόνο και χρήμα και κατά πάσα πιθανότητα μένετε το βράδυ σπίτι μόνοι να τον παίξετε.

Καλούς μας αγώνες,
Ανέστης Ρωσσίδης.

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/2/12 18:33

    έχω μείνει εκπληκτος από το περιεχόμενο του μπλοκ σας κ. ρωσσίδη! σας συγχαίρω για την ειλικρίνειά σας και για το ότι δημοσιεύετε σκέψεις που σε εμάς παραμένουν σιωπηλές.
    Το πρόβλημα στην περίπτωσή μου είναι πως είμαι οικογενειάρχης, πατέρας δύο -όπως αρέσκεστε να αποκαλείτε- πατσόλων! Καθότι ερμηνεύετε τα πράγματα από τη δική σας μεριά, καλό θα ήταν να δείτε και λίγο τη δική μου. Σαν κι εμένα έχει αρκετούς και όσο και αν το συζητάμε μεταξύ μας δεν βρίσκουμε άκρη.

    Τι μας συμβουλεύετε; Ο ρόλος μας είναι καθοριστικός μέχρι ενός σημείου αλλά προφανώς από εκεί και πέρα αναλαμβάνετε εσεις!

    Παντελής Βούλγαρης (όχι ο σκηνοθέτης), Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/12 18:41

    MA EINAI DYNATON NA SAS AFINOYN NA TA GRAFETE AYTA? ANTRES SAN ESAS EINAI SKOYPIDIA KAI AKSIZETE NA SAPISETE STO PSYXIATRIKO KELLI
    ANWMALOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/2/12 19:10

      Απεναντίας, εγώ θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. ρωσσίδη για το θάρρος και την ειλικρίνειά του να δημοσιοποιεί σκέψεις που όλοι εμείς δεν τολμούμε.
      (έχω αναρτήσει και πριν το σχόλιο μου αλλά δεν εμφανίστηκε)
      Εγώ, κ. ρωσσίδη, είμαι πατέρας δύο -όπως τις αποκαλείτε- πατσόλων! Το τι έχω τραβήξει δεν περιγράφεται. Τώρα βλέπω πως βασανίζεστε και εσείς.
      Θα σας ήμουν ευγνώμων αν βλέπατε και λίγο τα πράγματα και από τη δική μας πλευρά. Συναντώ και άλλους γονείς και όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις αλλά άκρη δεν βρίσκουμε.
      Ο ρόλος του πατέρα για ένα κορίτσι είναι μεν σημαντικός αλλά φτάνει ως εκεί που αναλαμβάνετε δράση εσείς!
      Θα μπορούσαμε -λέω μια ιδέα έτσι σκόρπια- να συντονιστούμε κάπως;
      Περιμένω την απάντησή σας.

      Παντελής Βούλγαρης (όχι ο σκηνοθέτης)
      Αθήνα

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά το πρώτο σχόλιο, απλά καταλαβαίνετε πως μια αγάμητη και ανοργασμικιά λεσβιοπαρθένα αντιδρά στις αλήθειες του Αντρισμού. Όταν γίνει η Επανάστασις θα την κρεμάσουμε στην πλατεία από την κλειτορίδα.

      Διαγραφή
    3. Κύριε Βούλγαρη, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον χρόνο που μας αφιερώνετε. Βεβαιότατα και μπορούμε να συντονιστούμε. Περιμένουμε τις ιδέες σας στο mail μας. Επίσης μπορείτε να στείλετε κι εσείς τις απόψεις σας με μορφή άρθρου για να τις δημοσιεύσουμε. Σας περιμένουμε.

      Διαγραφή
  3. Αξιότιμε κύριε Παντελή Βούλγαρη,

    επιτρέψτε μου να ξεκινήσω ευχαριστώντας σας για τα καλά σας λόγια, χάρη σε συντρόφους όπως κι εσείς παρέχετε σε μένα και στον Πέτρο τη δύναμε να συνεχίσουμε το πατσολοκατασταλτικό έργο μας, ενώ είμαι σίγουρος πως θα κάνατε υπερήφανο και το μακαρίτη Νέστορα.

    Καταλαβαίνω απολύτως τη θέση σας, αλλά οφείλω να σας ομολογήσω πως θεωρώ τη συμβολή του πατέρα μέγιστη στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της κόρης του. Οφείλετε ως Άνδρας, να πασχήσετε για να παραδώσετε στην κοινωνία δύο γυναίκες άξιες, να τους εμφυσήσετε απο μικρή ηλικία την αγάπη για τις οικιακές εργασείες, το θαυμασμό προς το ανδρικό μεγαλείο. Πρέπει ακόμη να φροντίσετε να είναι πιστές στους άνδρες τους, να τους εξηγήσετε πως αν είναι δοτικές θα βρούνε έναν άντρα που να τις περιποιείται και θα ευτυχήσουν.

    Τέλος, για να καταστήσετε το έργο μας ευκολότερο θα πρέπει να θέσετε τις βάσεις για την αγάπη προς τον Πούτσο. Θα πρεπει δηλαδή να αγαπάνε το πουλί του άνδρα τους (και όχι οποιουδήποτε) και να το φροντιζουν με κάθε τρόπο.

    Μία ενδελεχής μελέτη όλων των άρθρων θα σας βοηθήσει σίγουρα να μπείτε στο σωστό τρόπο σκέψης.

    Τέλος, αγαπητέ κύριε Βούλγαρη αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε στους πατσολολάγνους με τις εμπειρίες σας, ή να μοιραστείτε μαζί σας τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας, με ευχαρίστη θα περιμένα άρθρο σας στο arossidis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/12 14:06

    κ. Διαμαντόπουλε, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

    κ. Ρωσσίδη, αυτά που γράφετε τα ξέρουν και τα πράττουν με το παραπάνω, δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ίσα ίσα, μπορεί μάλιστα αυτό να φταίει. Μου φαίνεται πως κακώς επικοινώνησα μαζί σας.
    Οι τελευταίες απόψεις σας μου είναι ιδιαίτερα επιτηδευμένες, συντηρητικές και ύποπτες και σκέφτομαι πως ό,τι αντιμετωπίζουμε ως γονείς μπορεί τελικά να οφείλεται στη δική σας "αντρική" αναξιοπιστία. Τα ζητάτε όλα επειδή ακριβώς δεν θέλετε τίποτα. Κουκουέδες της παλάμης.
    Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος.

    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβούμαι κύριε Βούλγαρη πως είστε κοντόφθαλμος.

    Καταφεύγετε σε ρητορικά τεχνάσματα και σε ad hominem επιθέσεις περι "αντρικής" αναξιοπιστίας και η τελευταία σας παράγραφος μου θυμίζει κείμενο λεσβιοπαρθένας. Λέτε ότι τα ζητάω όλα καριβώς επειδή δεν θέλω τίποτα, αλλά παραβλέπεται το γεγονός ότι και το τίποτα αποτελεί μία επιθυμία.

    Ο Άνδρας που σέβεται τον εαυτό του κύριε Βούλγαρη από τη γυναίκα που έχει δίπλα του επιθυμεί ακριβώς το Τίποτα, το οποίο είναι για αυτόν τα πάντα. Διότι ο Άνδρας αγαπητέ σύντροφε δε χρειάζεται κάτι περαν όσων μπορεί να παρέχει ο ίδιος στον εαυτό του, είναι ένας πλάνητης και η γυναίκα του είναι ο δορυφόρος.

    Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε εμάς ως πατέρας είναι εντέλει μία γυναίκα που θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατανοήσει το μεγαλείο του Ανδρισμού, η οποία όμως θα γνωρίζει μπροστά του την ανεπάρκειά της.

    Εντέλει ο κουκουές φοβούμαι πως είστε εσείς που μάταια αναζητάτε κάτι το συμβατικά ριζοσπαστικό μέσα στην επαναστατικότητα. Ο Αγώνας μας πασχίζει για τα αυτονόητα.

    Με εκτίμηση και ελπίδες να ανοιχθούν τα μάτια σας,
    Ανέστης Ρωσσίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/12 23:24

    Άκου να δεις παιδί μου, όταν γίνεις πατέρας ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΗΔΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ, και που κρυφά (τι κρυφά τώρα...) η σύζυγος σου θα το ήθελε πολύ και αυτή, θα καταλάβεις.. αν και με τη μαλακια στην οποία προφανως εξασκείσαι για να διατηρεις το λεξιλόγιο σου, πολύ το αμφιβάλλω. Πόσο χρονών είστε; 15; 20; Το έκανα κάποτε και εγώ, ξέρετε...
    Σας εύχομαι ολόψυχα να μην ερωτευτείτε όπως την πάτησα εγώ, περίπου στην ηλικία σας (ήταν η πρώτη και τελευταία μου γυναίκα) και επιπλέον, να μην δεχτείτε ως δικά σας παιδιά (2 κόρες πατσόλες) που δεν σας μοιάζουν!
    Επίσης, να μην κοιτάτε τα κινητά τους, να μην τις παρακολουθείτε, να μην τις βιντεογραφείτε, κλπ.
    Και όλα αυτά, μην ανησυχείτε, σας τα λέω από αγάπη.
    Αυτό με τράβηξε να σας γράψω.

    Σας χαιρετώ,
    Παντελής Βούλγαρης (όχι ο σκηνοθέτης)
    Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Βούλγαρη,
      Βεβαίως και συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς σας και όπως σας αναφέραμε και πρότινος μπορείτε να μας στείλετε τους προβληματισμούς σας αναλυτικά σε mail. Ελπίζουμε να έχετε τις ερωμένες σας ή έστω να καταφεύγετε στο αντρικό καλό μπουρδελάκι με κοπέλες που ξέρουνε έρωτας και πούτσα τι σημαίνει. Ευχαριστούμε για την συστράτευση.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/2/12 00:22

    na kremaseis ti mana sou stin plateia poustara
    ekei p douleyei k koimatai

    @boulgaris. se dinw stin astynomia anwmale. siga min eisai esy gonios. BINTEOGRAFEIS TIS KORES SOU??????????? ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλώ αγάμητη λεσβιοπαρθένα να μην βρωμίζετε με τις ανούσιες πατσολοηλιθιότητές σας τον Αγών μας. Όταν κάποιος άντρας σας σκίσει περίτρανα τον κώλο και κει απά ρίξει τα ζεστά του καρόλια τότε ίσως λέγω να καταλάβαιτε τον ρόλο σας. Αλλιώς να μείνετε βεβαία ότι θα σας κρεμάσουμε. Όπως βλέπετε το μπλογκ αυτό είναι βαθιά δημοκρατικό. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Σε αυτά τα πλαίσια ανεχόμεθα και την ηλιθιότητά σας. Και ενώ προσπαθούμε απλά να εκφράσουμε τις απόψεις μας δεχόμαστε επίθεση από δήθεν αριστερόστροφες φεμινίστριες όπως εσείς οι οποίες επιδιώκουν να μας φιμώσουν. Και αποτυγχάνετε οικτρά. Τα σχόλιά σας δείχνουν το ποιόν σας. Εάν μας υβρίσετε ξανά τα σχόλιά σας θα διαγράφονται.Και η κλειτορίδα σας, που έχει μαραζώσει, θα σας εγκαταλείψει.

      Διαγραφή
    2. Εαν δε ο κύριος γαμάει τις κόρες του είναι δικαίωμά του εφόσον δεν τις βιάζει. Πολύ θα θέλατε να σας γαμούσε κι εσάς ο πατέρας σας. Ίσως αν το έκανε δεν βγαίνατε έτσι. Όσον αφορά τη μητέρα μου, έχει πεθάνει από καρκίνο όταν ήμουνα 4ων. Και θα ήθελα να σταθώ στο κοινωνικό σύνολο με τις αρχές που με μεγάλωσε ο Ανήρ πατέρας μου, που αν σε πετύχαινε στα ντουζένια του, έναν θα σου τον φορούσε, λεσβία. Και θα στρωνε το ξηρογαμιάρικο μουνάκι σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/12 00:59

      Μουρλή πατσόλα να δεις κάτι επαγγελματικά που τις τράβηξα και τις δυο. Τα στέλνω τώρα στον Πέτρο. Θα φτύσει βερίκοκα

      Π.Β. (όχι ο σκηνοθέτης)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/2/12 03:17

      MALIKISMENA KSERW POIOS EINAI O BOULGARIS. EIDA TWRA TO BLOG TOU TYPOY (KATHIGITIS STO ATHINWN O TYPOS) KAI GRAFEI PWS SAS KANEI PLAKA!
      OSO GIA SENA PETROULINO, THA SE BRW KAI SENA KSEROLA KAI THA DEIS TI THA KREMASEIS TELIKA STIN PLATEIA. DE KSEREIS POIAN EBRISES ARXIDI KAI POY EMPLEKSES...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/2/12 00:42

    παιδιά ευτυχοσ που σας βρηκα. ήμουν τοσο σκαταα τις τελευταιες βδομαδες που με χωρισε η πατσολα, θελω να σκοτωθω, αν ειναι δυνατον ρε μαγκεσ, και τι μου λει ρε σεισ, Πως φτεει που δεν εχω φραγγα, και ρε τι φτεω που δε δουλευω; και πιος δουλευει; αλλα φράγγα έχω εγω αλλα η πουταναα τωρα τηνεκανε, μετα που εγιναν τα ωραια, μεχρι μυκονο πηγαμε περσι ρε και της πηρα και οτι ηθελε, ρε μεχρι και καφε ολγ μερα ειμαστε παει ρε, χανομαι
    ευτυχοσ που σασ διαβαζψ ρε και περνω κουραγιο
    ειστε ηρωες και ειναι ολες πατσολες
    παει
    ζητω ο ανδρισμος μας και ο παοκ ρε
    ναστε καλα ρε απαιδα καλη σινεχει=α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντρισμός σύντροφε και η Αντρική αξιοπρέπεια δεν έχουνε σχέση με τα χρήματα. Καμιά πατσόλα δεν αξίζει να σε στενοχωρεί. Στάσου στο ύψος του πούτσου σου. Όσο τον κρατάς ψηλά δεν θα σε απογοητεύσει. Εμείς είμαστε μαζί σου. Σε ευχαριστούμε που μας διαβάζεις.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/2/12 00:51

    r
    ρε παιδαισ καθομαι και διαβαζς τα αρθρα σας και ειστε πολυ μαγκες ρεσεις.
    εγω εγραψα και πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/12 03:36

      http://www.youtube.com/watch?v=6-GDo5FppMM&feature=related

      Διαγραφή