Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το Τελευταίο Αντίο: Η Κηδεία του Συντρόφου Νέστορος

Αντίο Νέστωρ.

Ιδέες:


Εχθές στις 5 Φεβρουαρίου του 2012 κηδεύτηκε ο 28χρονος Νέστορας Κεφαλάς.

Ο Νέστορας ήταν ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας άνθρωπος με βαθύτατη καλλιέργεια και μόρφωση, ομορφιά και ευγλωττία που μας αποχαιρέτησε στην ακμή του Ανδρισμού του.

Μπορεί πλέον να μη βρίσκεται δίπλα μας, όμως ο Νέστορας ζει μέσα στις καρδιές μας. Η Αιωνιότητα του Ανδρισμού του χαρίζεται μέσα από τα αβυσσαλέα τρίσβαθα της σπαραχτικής Ανδροκινούμενης Γραφής του. Το πνεύμα του ζει, νιώθουμε το χαμόγελο του σε κάθε ανάγνωση των αξεπέραστων γραπτών του.

Εντυπώσεις απο την κηδεία:

Η κηδεία του συντρόφου Νέστορος με συγκλόνισε συθέμελα και εμένα και τον Πέτρο. Η λαϊκή προσέλευση ήτο πελώρια.

Εκατοντάδες συνέρευσαν οι πατσόλες ερωμένες του, ενώ τα καλά μουνιά που έσφιγγε στέκονταν στην απέναντι πλευρά και τον έκλαιγαν χώρια, σνομπάροντας τις χοντρές πατσολιάρες. Οι οδυρμοί των πατσολιών ηχούσαν στα αυτιά τα δικά μου και του Πέτρου ως άλλη Ωδή του Μπετόβεν, μία Ωδή στον Ανδρισμό και τη σωστή χρήση της πούτσας.

Στην πρώτη γραμμή η μάνα του Νέστορα. Παρέδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και χαρακτήρα αποχαιρετώντας για τελευταία φορά τον πρωτότοκο της, χωρίς περιττές εκδηλώσεις για το θεαθήναι, με τα δάκρυα να στολίζουν σιωπηλά τα χαρακωμένα μάγουλα της.

Μήνυμα αισιοδοξίας ήταν για όλους τους πατσολολάγνους η παρουσία του μικρού αδερφού του Νέστορας. Ο νεαρός Αλκιβιάδης κόζαρε το κωλαράκι μιας ξεκωλιάρας που εμφανίστηκε με μαύρο κολάν για να αποχαιρετήσει τον αδελφό και συναγωνιστή μας. Ο έφηβος Αλκιβιάδης βρήκε παρηγοριά στο θέαμα και μας εμφύσησε ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Στο πρόσωπο του απαντάται η Μεθεπαναστατική Ανδρική Κατάστασις της ατέλευτης γαλήνης.

Τριγύρω παντού σκορπισμένες ήσαν μαυροφορεμένες αρσενικές μορφές, σύντροφοι και αγωνιστές που ήρθαν να αποδώσουν ένα φόρο τιμής σ' αυτόν τον μεγάλο αγωνιστή ονόματι Νέστορα Κεφαλά.

Η Κηδεία έλαβε τέλος.

Σιωπή. Η Πλάση σύσσωμη λύγισε και η Άβυσσος μούγκριξε υποδεχόμενη στα σπλάχνα της έναν ανεπανάληπτο Άνδρα.

Ο Παράδεισος του Ανδρισμού ανήκε πλέον στο Νέστορα.



Καλό Παράδεισο Νέστορα και καλούς μας αγώνες,
-Ανέστης Ρωσσίδης

Υ.Γ: Την Παρασκευή, ύστερα από θέληση του ιδίου, ανοίγει η διαθήκη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου