Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αυνανισμός και η Ουσία της Ύπαρξης: Μεταμεσονύκτιοι Στοχασμοί

το αγαπάμε γιατί μας κάνει να Υπάρχουμε
Είναι αλήθεια ότι ο θεμέλιος λίθος ολόκληρου του δυτικού πολιτισμού έγκειται στη Γέννεση του Υποκειμένου. Μέσα από το σκοτεινό Μεσαιωνικό κόσμο, σαν μέσα από έναν άλλο σκοτεινό μα υγρό κόλπο όπου ρίχθησαν προ κάποιου χρονικού διαστήματος καυτά σαν λάβα τα σπέρματα, γεννιέται το Υποκείμενο και σωματοποιείται. Η διαδικασία της απόκτησης του σώματος του αγγίζει τον γοτθικό Ρομαντισμό του Φρανκεσταϊνικού κόσμου. Μέλη που ράβονται σε ένα τεράστιο μπάλωμα που λέγεται σώμα. Και ενώ το σωματοποιημένο Υποκείμενο ψάχνει τον εαυτό του μέσα στους αιώνες έρχεται μια κορυφαία πράξη Ύπαρξης, ο Αυνανισμός ή αλλιώς η Μαλακία, να το καθιερώσει στο Υπαρκτικό Γίγνεσθαι.

1. Μαλακία έριχνε ο Αδάμ στον Παράδεισο σκεπτόμενος τον Όφη. Η Εύα δε τσατίστηκε που την παραμελούσε και πήγε να φάει κάνα φρούτο. Το φρούτο όμως ήτο γλυκό και γύρισε με το φρούτο στο χέρι σαν άλλη Ελένη μπας και την σφίξει ο Αδάμ. ΜΑΖΙ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ και τους διώξανε από τον Παράδεισο. Η Μεταπτωτική κατάσταση είναι ο πρώτος λίθος της Ύπαρξης.

2. Στη σκηνή του μαλακίζοντο ο Αχιλλέας σκεπτόμενος την Χρυσηίδα.Το ίδιο έκαμε και ο Αγαμέμνων σε μία άλλη σκηνή. Ο δε κωλομπαρίσκος Μενέλαος, ο κατεξοχήν μουνόδουλος, βαρούσε από καμία μόνο με την Ελένη. Όπως καταλαβαίνετε ολόκληρος ο Τρωικός πόλεμος Υπάρχει μέσα από διαρκείς και επαναλαμβανόμενες μαλακίες. Η απεικόνιση αυτού, η Ιλιάς, είναι το έργο που καθιερώνει την Δύση.

3. Μαλακίες χτυπούσε ο Περικλής μέχρι που βρήκε την πατσόλα Ασπασία, παλαιά πόρνη, και του τις έριχνε αυτή. Με το σάλιο που έφτυνε τον δημοκρατικό και δημαγωγικό του πούτσο κόλλησε ο Περικλής λοιμό και πέθανε κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου.

4. Μαλακία έριξε ο Ιησούς στον μυστικό δείπνο την Μεγάλη Πέμπτη. Με τα καρόλια του γεμίζει το κρασί, το ανακατέβει και βγάζει Θεία Κοινωνία. Πολλές Αδελφότητες έκτοτε διατήρησαν τον θεσμό της Σπερματοποσίας (for further information check out Σπερματολαγνεία: Διάσπαρτοι Στοχασμοί). Ο Θεμέλιος λίθος της Δύσης, η Μονοθεΐα, φέρνει την Ύπαρξη πιο κοντά.

5. Μια μαλακία να του παίξει ζήτησε η Laura του Βοκάκιου. Εξοργισμένος αυτός, διότι γκέυς, την πέταξε όξω από το σπίτι του να την σπαράξει ο Μαύρος Θάνατος. Μετανιώνοντας αργότερα της γράφει τα 365 σονέτα για την πάρτι της και μόνο.

6. Μια μαλακία για μια ταβερνιάρισσα πατσόλα, την Δουλτσινέα, παίζει ο Θερβάντες. Ύστερα γράφει τον Δον Κιχώτη, τον ΠΡΩΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΤΣΟΛΟΛΑΓΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Από τον Κιχώτη το Υποκείμενο αποκτά τένοντες και μυς.

7. Μαλακίες βαρούσε ο Kant για να στανιάρει και να συνεχίσει προσηλωμένος τις κατηγορικές προσταγές του. Habemus Mentulam διαμύνησε, "Έχουμε Πούτσο" σε νεοελληνική μετάφραση. Ήρθε όμως η πουτάνα η λογοκρισία και το κατέστρεψε. 

8. Χτυπώντας μαλακία με το είδωλό του στον καθρέφτη ο Νίτσε γράφει τον Ζαρατούστρα. Ο Σκοτεινότατος τον Ρομαντισμών γεννιέται. Το Υπερ-Υποκείμενο γίνεται πραγματικότητα.

9. Οι μαλακίες του Φροϋντ είναι γνωστές τοις πάσι. Σκεπτόμενος τον Νίτσε γράφει για τον Ναρκισσισμό και καθιερώνει τον αιώνα του Εαυτού. Το Υποκείμενο έχει θεμελιωθεί.

10. Η Μαλακία είναι το τελευταίο Άντρο του Αντρισμού. Αυτή διατηρεί τα όνειρά μας. Αυτή μας κάνει να μην γαμάμε πατσόλες. Δείξτε στα πατσολάκια τον πούτσο σας και πείτε ΟΧΙ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ.

Πατσόλες δεν σας (ξανα)γαμάμε. Με τον πούτσο μας ψηλά θα νικήσουμε

Πέτρος Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου