Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η Διαθήκη του Συντρόφου Νέστορος

Αγαπητοί αναγνώστες, συναγωνιστές και σύντροφοι.

Νέα στοιχεία ήρθαν στη επιφάνεια ύστερα από το έκτακτο τηλεφώνημα του Ολλανδού δικηγόρου Van Hersing. Εγώ κι ο Ανέστης επισκεπτόμαστε εκτάκτως το Salzburg τις επόμενες μέρες με σκοπό να παρευρεθούμε στο άνοιγμα της μυστήριας αυτής διαθήκης.

Ο Σύντροφος Νέστωρ επισκεπτότανε συχνά τις λίμες της Αυστρίας όπου ο νους του εκαθάριζε ψαρεύοντας. Λέγεται από ντόπιους ότι εκεί είχε φτάσει ψαρεύοντας την απόλυτη Νιρβάνα. Όλα τα πατσόλια τότε αδυνατούσαν να τον απασχολούν κι έτσι ο ίδιος έβρισκε την ψυχική του ηρεμία. Εκεί στις Αυστριακές λίμνες βαρούσε τις αρχοντικές του μαλακίες και ράντιζε με το σπέρμα του τα λευκά νερά τους. Από το σπέρμα του ύστερα φυτρώναν νούφαρα. Εκεί ρίξαμε και τις στάχτες του. H κηδεία εγινε με κενοτάφιο.

Ο Ολλανδός δικηγόρος μας προειδοποίησε ότι εκπλήξεις περιμένουν το άνοιγμα της διαθήκης.

Πιστοί πάντα στο καθήκον μας θα κρατάμε τους αναγνώστες μας ενήμερους. Τα αρθρα θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται ακόμα και αν αυτό είναι η σταγόνα που θα μας οδηγήσει στην σωματική και ψυχική υπερκόπωση.

Δεν υπάρχει γυρισμός, οι Πούτσες μας θα λάμπουν αιώνια σαν φάροι στο σκοτάδι

Πέτρος Διαμαντόπουλος

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/12 16:45

    "Οι πουτσες μας σαν αλλες σαλπιγγες των Ροχοριμ θα σημανουν την επιστροφη του βασιλια" (Τολκιν) η "οι πουτσες μας ωσαν παμφωτεινα lightsaber θα κοψουν τα λιπαρα, τριχωτα χερια και των τελευταιων φεμινιστριων της σκοτεινης πλευρας" (Τζορτζ Λουκας). Μεγαλοι αντρες, μεγαλα αρχιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις Πούτσες μας σαν αεροπλάνα θα ρίξουμε τους Δίδυμους Πύργους του Φεμινισμού...(το επόμενο άρθρο αφιερωμένο σε σένα άγνωστε αναγνώστη. Η Αφιέρωση θα γράφει: τω αγνωστω αναγνώστι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή