Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πατσόλια Under Cover ή αλλιώς ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

όλοι ονειρευόμαστε να γαμήσουμε στα καρναβάλια μια τέτοια

Καλώς μας ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι! Καιρός για πατσοκοίλιασμα, τσίκνα, άπειρο κρασί που μόνο σουρωμένος δέχεσαι να κατεβάσεις, τρίφυλλα (ίσως), μεθύσια σίγουρα και η ελπίδα του γαμησίου. Ντυνόμαστε με την ελπίδα να γδυθούμε, ακολουθώντας τα διονυσιακά μας έθιμα όπου αλκοόλ και πούτσα, και σαφώς πολύ τσίκνα πήγαιναν μαζί. Βέβαια οι αρχαίοι Αθηναίοι ουδέποτε έψηναν σουβλάκια, τα εντόσθια των ζώων τσίκνιζαν ωσάν σπονδή στους θεούς αλλά δεν γαμιέται. Ο Νεοέλληνας παίρνει λίγο Διόνυσο, λίγο λάτιν, κάτι κωλόκρασα, κρατικές επιδοτήσεις και κάνει καρναβάλια! Μετά ρωτάτε γιατί μας λοιδορεί ο Σόιμπλε ζώα.

Τα καρναβάλια είναι η ιδανική περίοδος για τις πατσόλες. Μεταμφιέζονται, ντύνονται, φοράνε χίλιες δυο μαλακίες για να μοιάζουνε μπάνικες γκόμενες. Η ελπίδα τους είναι να τις πετύχεις σουρωμένος, να μην τις πάρεις πρέφα και να τις γαμήσεις. Θέλουνε να τις πας σπίτι σου και να τις γαμήσεις στο κρεβάτι ως κυρίες. Θέλουνε και πρωινό τα ζώα.

Τα καρναβάλια είναι η ίδια περίοδος που λογής λογής αγάμητοι και ποταποί πατσολογάμηδες περιμένουνε να σφίξουνε κάνα ξέμπαρκο μεθυσμένο πατσόλι. Παίρνουνε ρετσίνες ή ούζα στα χέρια, προφυλακτικά στην τσέπη, και κολλάνε σε κάθε λογής μεθυσμενοπατσολοπαρέα. Εκβιάζουν φασώματα, υπαινίσσονται έρωτες, καταλήγουνε σε σχέση. Οι υπάνθρωποι πρέπει να πεθάνουν. Αν τους βρείτε πετροβολήστε τους. Ή έστω χαράξτε τους ένα μεγάλο ΠΓΜ (ΠατσολοΓάΜηδες) στο μέτωπο με την φαλτσέτα σας ώστε όλος ο κόσμος να δει τα φίδια που ζούνε ανάμεσά μας.

Τα καρναβάλια είναι καιρός πατσολογαμίας, δεν αντιλέγω. Είναι καιρός όπου ακάποτα γαμάς στις γωνίες (ενώ δίπλα σου περνάει κόσμος) διάφορες μασκοφορεμένες που απλώς σου σηκώσανε λίγο την φουστίτσα τους κι εσύ τους έσκισες το καλτσόν, κάνοντας στην άκρη το βρακάκι τους. Θυμάμαι την Αφροδίτη στη δευτέρα λυκείου και ακόμα γκαυλώνω. Πούτσα στις κρύες γωνιές, στα μουλωχτά, και δάχτυλα στον κώλο, nice..

Ωστόσο, ο σωστός διονυσιασμός δεν έγκειται στην αναμονή των καρναβαλίων μπας και γαμήσει το εν διονυσιασμώ υποκείμενο. Το πατσολογαμήσι στα καρναβάλια έρχεται ως μέρος μιας κατάστασης και όχι ως αυτοσκοπός. Οι μάσκες διασφαλίζουν ότι ποτέ δεν θα τη δεις στον δρόμο και θα λες από μέσα στου "πώ ρε μαλάκα τι γάμησα ο σάπιος...". Οι μάσκες εξασφαλίζουν την ανωνυμία. Γαμάς άγνωστες πατσόλες και εξαφανίζεσαι...Είναι το cheat meal που κάνουμε σε περίοδο γράμμωσης.

Ουδέποτε όμως ο σωστός καρναβαλιστής δεν γαμάει στο σπίτι του, ουδέποτε ξυπνάει το πρωί δίπλα σε αυτήν που γάμησε. Αντιθέτως κοιμάται μόνος του, σαβουριάζει πριν κοιμηθεί και πιθανώς να ξερνάει.

Γι' αυτό θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους επίδοξους καρναβαλιστές: ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΤΣΟΛΙΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ.

Με τους φαλλούς μας σαν machete χαράσσουμε δρόμο μες στην ζούγκλα.

Πέτρος Διαμαντόπουλος


ποια εντέλει γαμάς τα καρναβάλια

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/12 13:33

    poso dikio exeis! molis periegrapses ti zwi mou. "Εκβιάζουν φασώματα, υπαινίσσονται έρωτες, καταλήγουνε σε σχέση." auto einai aristourgimatiko! keep up!
    ...egw paw na xaraksw (polla) PGM sto metwpo mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Πατσολολάγνοι επικροτούνε την αυτογνωσία. Συνέχισε σύντροφε και ίσως κάποτε ο Παράδεισος του Αντρισμού να ανοίξει και σε σένα τις πύλες του.

    Comrade Keep Walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/12 18:57

    ειναι δυνατόν ειστε πατσολαγνοι αλλα να βριζετε τις πατσόλες; μηπως σας ελειψε λιγουλακι το κοκό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανότατα είστε πατσόλα; (Αν όχι κάποιος πατσολογαμιάς σύντροφος.) Το αν γαμάμε ή όχι δε σας αφορά και επ ουδενί επηρρεάζει τις απόψεις μας, αν έχετε κάτι να σχολιάσετε κάτι ουσιαστικό επι των γραπτών είστε ευπρόσδεκτος/η να το κάνετε. Αν από την άλλη απλώς σκοπεύετε να καταφεύγετε σε ψευδορητορείες της πενταροδεκάρας και ειρωνίες που μόνο μία λεσβιοφεμινίστρια θα σκαρφιζόταν μάλλον εσείς έχετε αγαμίες, αλλιώς δεν θα ασχολούσασταν μαζί μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/12 22:35

      έχουμε νευράκια αγαπούλα;
      γιατι άραγε; γιατι;;;

      +τι ψευτορητορειες και ειρωνειες;; μια κουβεντα ειπα... πως ειστε πατσολαγνοι αλλά βριζετε τις πατσόλες ....ΧΕΛΛΟΟΥ...!!! αντίφαση!!!

      +αν εχεις αγαμιες μιστερ "διχασμενη προσωπικοτητα" (που το παραδεχτηκες μολις), δε σου φταίμε εμείς κύριε "θα-ηθελα-να-ειμαι-πορνοσταρ-επειδη-ακριβως-δεν-ειμαι"... το πιάνεις ε; ε τότε άστο.

      +λέγε με Πάτσυ (και τα κανω όοολα) σωστό;

      + αφού γκόμενα δε σας κάθεται, κάντε κατι αλλο ρε παιδιά, καλυτερο: ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ!

      Διαγραφή
    3. Μέσα έπεσα και θύμωσες, χοντρή είσαι. Δε σε γαμώ καλύτερα να την κόψω, end of story.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/12 14:12

    γαμώτο, δεν έχω ζωή, πάχυνα κιόλας, δε με θέλει κανείς
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ τοσα και τοσα ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ"...(εσένα εννοώ μωρό) Αλλά, μήπως, το κάνω "ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΕΓΩ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" ..!! (ακόμα μια ερωτηση που θα μεινει αναπάντητη)

    λοιπόν ποντικομικρούλη (το πιασες; ) εχω την εντύπωση ότι ζέχνεις κιόλας. Ψιτ!!! : σαπούνι και κωλόχαρτο !!!
    ΧΕΛΛΟΟΥ..!!!!

    Σας χαιρετώ,
    Η αγαπημένη σας Πάτσυ (που τα κάνει οοοοόλα) σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/12 14:25

      pe sta re filenada, egv sxoliasa to proigoumeno toys -tsekare na deis- . Einai kala paidia omws, mi thigesai. Potsoles forever!

      Διαγραφή
  5. Ελευθερία του λόγου σημαίνει ότι εμείς, οι οποιοιδήποτε εμείς, εκφραζόμαστε ελεύθερα, αλλά και επώνυμα, σε αυτόν το χώρο, για όποιον λόγο θέλουμε. Και φέρουμε ευθύνη των λόγων μας. Δεν κάνουμε επιθέσεις σε πρόσωπα αλλά σε καταστάσεις. Αν θεωρείς τον εαυτό σου μέρος της κατάστασης που περιγράφουμε είναι δικό σου πρόβλημα. Από την άλλη βλέπεις ότι παρότι γράφουμε επώνυμα δεχόμαστε ανώνυμα σχόλια. Και δεν διαγράφουμε τα σχόλια σου. Σε σεβόμαστε ως αναγνώστρια κι ας διαφωνείς. Αν θες να κάνεις επιθέσεις σε πρόσωπα και όχι σε κείμενα και σε απόψεις εσύ εκτίθεσαι. Κανείς δεν νοιάζεται για το πόσο γαμούσε ο Freud η ο Lacan. Επίσης με το να βρίζεις δεν μας θίγεις. Απλά γίνεσαι ενοχλητική. Αν συνεχίσεις να είσαι ενοχλητική θα σταματήσουμε να σε ανεχόμαστε. Στο κάτω κάτω κανείς δεν μπήκε στο σπίτι σου και άρχισε να σε βρίζει. Δεν σου αρέσει το τσαρδί μας? Μην έρχεσαι. Δεν σε υποχρεώνει κανείς. Όλο το παραπάνω είναι ένα κείμενο που κάνει κάτι που αδυνατείς να κάνεις. Προσπαθεί να σε σεβαστεί και να σε καταλάβει. Αν δεν θες να το κάνεις απλά την επόμενη φορά δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Σε ευχαριστούμε που ασχολήθηκες μαζί μας τόσο σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/12 20:44

      εχασε η βενετια βελονια...ΧΕΛΛΟΟΥ..!!!
      +δεν εβρισα, κριτικη άσκησα στο δικο σας υφος
      +οκ, η πάτσυ (που τα κάνει όοολα) δε θα επανελθει
      ΨΑΡΩΣΕ!! (έγινε Ψαρόλα) σωστό;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/3/12 02:45

      rikse arxodiko xlats re malaka...

      hellow kai malakies twra

      a nai kai poli swsth epilogh to na mporeis na grafeis anwnyma, einai fasaria megalh to sign up gia na kaneis ena sxolio

      Διαγραφή
    3. Poutsa kai ksilo sintrofe! (για να μιλήσω στη γλώσσα σου)

      Διαγραφή