Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Φιλία Ανδρών και Γυναικών ή αλλιώς ο Ανδρικός Εξευτελισμός


για όσους πιστεύουνε στην φιλία ανδρών και γυναικών

Έχει πολλάκις τεθεί ως θέμα συζήτησης σε μικτές παρέες το ζήτημα της φιλίας ανδρών και γυναικών. Και λέγω σε μικτές βεβαίως βεβαίως γιατί ουδέποτε άντρες δεν συζήτησαν μεταξύ τους ένα τέτοιο ζήτημα. Όλοι γνωρίζουν πως ο πραγματικός άντρας, στου οποίου το αίμα τρέχει σαν ηρωίνη η αχαλίνωτη τεστοστερόνη βλέπει όλες τις ωραίες γυναίκες σαν υποψήφια θηράματα. Και έχει βαρέσει και για την πάρτη τους από καμία μαλακία. Οι κοριτσοπαρέες αγνοώ το τι κάμουνε. Πολύ πιθανώς οι παρθενομικρούλες ή οι παρθενοβλαμμένες (οι πρώτες συγχωρούνται λόγω ηλικίας, οι δεύτερες θέλουνε πούτσα και ξύλο μπας και συνειδητοποιήσουν την χαμένη τους σεξουαλικότητα)  να συζητάνε μεταξύ τους για τους "φίλους" τους. Ουδέποτε σοβαρή και ώριμη σεξουαλικά γυναίκα δεν είδε έναν αξιοπρεπή εμφανισιακά άντρα, ή έναν γοητευτικό άντρα (διότι η γοητεία δεν είναι θέμα εξωτερικής εμφάνισης τόσο) φιλικά. Όλες ονειρεύτηκαν υγρές έναν σωστό και βαρβάτο πούτσο, αυτόνα που χώνεται στα τρίσβαθα της γυναικείας ψυχής και μένει αξιομνημόνευτος στο πέρασμα του χρόνου. Ένας τέτοιος πούτσος σου δίνει την αξιοπρέπεια όταν τον ρίξεις, να πεις "Θα βρεις κι' άλλους να σε γαμήσουνε σαν κι εμένα", και όντως  εάν είναι τόσο καλός, η γκόμενα ουδέποτε δεν θα σου αντικρούσει ένα τέτοιο επιχείρημα. Μέσα της ξέρει πως λίγοι θα την γαμήσουνε  τόσο καλά....
 
Οι γυναίκες ζητάνε την αντρική-και όχι την αντρίκια- φιλία κατά κύριο λόγο σε 2 περιπτώσεις. Πρώτη περίπτωση εάν την γουστάρεις αλλά δεν πολυβλέπεσαι. Προτιμούνε να σε διατηρούνε νεκρό και αποσεξουαλικοποιημένο σε μια γυάλα με φορμόλη, να σου φέρονται γλυκά αλλά φιλικά, ενώ εσύ βαράς άπειρες μαλακίες πριν κοιμηθείς με το κωλαράκι τους. Σε θέλουνε δίπλα τους για να τις επιβεβαιώνεις, τις θέλεις δίπλα σου περιμένοντας μήπως γυρίσει ο τροχός και σου κάτσουνε ποτέ. Στο μεσοδιάστημα μένεις στα μάτια μου ένα μεγάλος και απαθής μαλάκας που δεν έχει φυτρώσει τα απαραίτητα αρχίδια να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει: να τον βλέπουν οι γυναίκες σαν Άντρα που αν του δώσουνε χώρο θα τις γαμήσει και όχι σαν τον ακίνδυνο ευνούχο του χαρεμιού. Η δεύτερη περίπτωση είναι όταν σε χωρίζουνε. Εκεί σε θέλουνε δίπλα τους πάλι για επιβεβαίωση, για να πιστεύουνε ότι έναν θαυμαστή σαν κι εσένα, πιστό και ποιοτικό, δεν θα τον χάσουνε ποτέ. Αν δεν τις γαμοσταυρήσεις όποτε πατήσεις στα πόδια σου, καλός μαλάκας είσαι. Τότε παραμένεις είτε πολύ μικρός (κοντά στα 19-20) είτε είσαι υπάνθρωπος, δεν αξίζεις δηλαδή τον αέρα που αναπνέεις. Υπάρχει και μια πολύ σπάνια περίπτωση να σου ζητήσουνε να μείνετε φίλοι αφού τις χωρίσεις εσύ. Αν δεν βαριέσαι να το κάνεις κράτα τες για καβάντζες. Να ρίχνεις καμιά πούτσα που και που. Οι ρεζέρβες δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν οδηγό. Αρκεί να μην τις φοράει για πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα και να τις αλλάζει όταν φθαρούνε.

Οι άντρες βλέπουνε τις γυναίκες ως φίλες επειδή συνήθως δεν βλέπονται. Κάποιοι βέβαια με φιλικές προσεγγίσεις περιμένουνε να τις γαμήσουνε. Waste of time I would say. Πάντε κάνα μπουρδέλο να ξεθολώσετε και ψάξτε καμιά γκόμενα της προκοπής. Δεν καταδέχομαι να είμαι φίλος καμιανής. Τον εαυτό μου δεν το λυπήθηκα ποτέ ώστε να παρακαλάω μπας και γαμήσω. Όποια πάρει τον πούτσο μου θα πρέπει να πει και ένα ευχαριστώ. Απ' όσες τον πήραν καμιά δεν τον μετάνιωσε.

Προσωπικά, λόγω κάποιον ηθικών αξόνων, έχω σε 'friend zone' μόνο τις κοπέλες των φίλων μου, και πάλι όχι όλες. Και αυτό όχι γιατί θα τις γαμούσα ποτέ, αλλά γιατί κάποιες είναι τόσο καριόλες που ποτέ δεν μπορούνε να μπουν σε 'friend zone'. Πάντως τις κοπέλες φίλων τις αποσεξουαλικοποιώ εγώ. Δεν περιμένω να το κάνουνε αυτές. Γι' αυτό και είμαι υποκείμενο και όχι αντικείμενο στο συντακτικό της Ύπαρξης.

Θέλοντας να κλείσω θα θυμηθώ μόνο εκείνη την μαλακία που διαφήμιζε παλιά το Star Channel: ένα βιβλίο που ονομάζονταν "Όχι πια Σεξ, Μόνο Φίλοι". Ποιος τόλμησε να το πει αυτό ρε μεγάλε? Εξάλλου στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ.  Πούτσα λοιπόν βαθιά και σωστά. Και ΌΧΙ φίλοι.

Όλα τα καρόλια μέσα μάγκες, και τα υγρά μέσα. Έτσι θα κερδηθεί η Επανάστασις

Πέτρος Διαμαντόπουλος


όχι πια σεξ μόνο φίλοι my ass, καριόλες

 
   

17 σχόλια:

  1. Κι επισυνάπτω: "When men say they wouldn't sleep with anybody they couldn't talk to, what they actually mean is they wouldn't talk to anybody they couldn't sleep with."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε άρθρο κι ένας ψυχολογικός συνοδοιπόρος.
    σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Πατσολολάγνοι είναι το τελευταίο κάστρο του Αντρισμού μας. Αν μας καταλάβουν και μας καταβάλουν η Επανάσταση θα έχει ολοκληρωτικά χαθεί. Με την συμπαράσταση σας προχωράμε αγέρωχα και αντικρίζουμε το Μέλλον κατάματα. Εμείς σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το κερατωμα απο τον αντρα τι εχεις να πεις γιατι εχω ηθικους ενδιασμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε. Η άποψις μου είναι ότι εάν αξίζει εξωτερικά η γκόμενα να το κάνεις. Αν το μετανιώσεις θα αγαπήσεις περισσότερο την κοπέλα σου και θα της φέρεσαι καλύτερα (πράγμα σπουδαίο). Εάν δεν το μετανιώσεις θα σου ανοίξει άλλες θύρες αντίληψης. Θα γίνεις άλλος, πιο ώριμος σεξουαλικά, άνθρωπος. Εγώ έχασα την παιδικότητά μου κι έγινα άντρας όταν καψουρεύτικα το πρώτο μου κέρατο... Το κέρατο δεν έχει να κάνει με τον σύντροφό σου αλλά τον εαυτό σου. Είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Επομένως εάν αποφασίσεις να το κάνεις ουδέποτε να το εκμυστηρευτείς.

      Διαγραφή
    2. Ρε το θεμα ξες ποιο ειναι? Οτι στο παρελθον εχω κερατωσει αλλη γκομενα μου, μ την τωρινη εχω προβλημα, νιωθω τυψεις πριν καν το κανω...

      Διαγραφή
    3. Σύντροφε έχεις διαβάσει Νίτσε? Στον Ζαρατούστρα ο Νίτσε κάνει την αρχή μιλώντας για το Υπερ-Υποκείμενο. Γίνε εσύ ο κυρίαρχος της ζωής σου. Οι τύψεις σου είναι κάτι που θα φύγει με τον καιρό, αυτό που θα μείνει είναι η θέλησή σου να κάνεις αυτό που θέλεις όταν το θέλεις. Τον εαυτό μας δεν το βρίσκουμε, τον φτιάχνουμε. Φτιάξε τον εαυτό σου λοιπόν όπως θέλεις. Θέλεις να κερατώσεις? Το νιώθεις? Κάντο...

      Διαγραφή
    4. Αγαπήτε συναγωνιστή της πατσολογαμίας που είσαι απλά απροσάρμοστος, θα συμφωνήσω με τον Πέτρο. Αν θέλεις να γνωρίσεις τις δυνατότητες του εαυτού σου πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια που το θέτεις, το κέρατο στην προκειμένη είναι μονόδρομος αν θες να γνωρίσεις την πραγματική υπόσταση της υπάρχουσας σχέσης σου. Θα ξεδιαλύνει τα πάντα. Εγώ καλά γαμήσια εύχομαι καθώς απ' τη στιγμή που το συζητάς η μισή πούτσα έχει ήδη μπει και να θυμάσαι,
      πάντα ακάποτα.

      Διαγραφή
    5. Αφου λες να κανω οτι θελω οποτε το θελω θα ηθενα να παω με την αλλη χωρις να κερατωσω την κοπελα μου. Δλδ με εναν τροπο ειτε να παρω την αδεια της, ειτε να χωρισω για μια μερα και μετα να τα ξαναβρουμε... Γτ στην τελικη δεν θα ηθελα κ εμενα να μου το κανουν. Ασε που στην περιπτωση που μαθευτει περισσοτερο θα με πειραξει π θα την στεναχωρησω παρα το οτι θα χωρισω...

      Διαγραφή
    6. Α και δυστυχως δεν εχω διαβασει Νιτσε ακομα....

      Διαγραφή
    7. Πατσολολάγνε και μουνοδουλιάρη φίλε μας.
      Το πρόβλημά σου είναι άλυτο διότι είσαι γκομενομουνοκεντρικός, θεωρείς δηλαδή το μουνί της γκόμενάς σου κέντρο του Σύμπαντος. Ο Νίτσε προφανώς και δεν θα σε βοηθήσει, μιλάει για το πως πρέπει τα υποκείμενα να γίνουν Υπερ-κείμενα. Ίσως διαβάζοντας και μαθαίνοντας τα άρθρα μας απέξω και ανακατωτά, δίνοντας τα τακτικές εξετάσεις και εντρυφώντας στην φιλοσοφία των Πατσολολάγνων να μπορέσεις να ξεφύγεις από το σύμπλοκο "θέλω-αλλά-δεν-μπορώ-να-κερατώσω" που σε δέρνει. Ακολούθα τις συμβουλές του Αρχι-Συντρόφου Ρωσσίδη, πέτα όλα τα καρόλια μέσα, κάνε κανα δυο εκτρώσεις και τότε ίσως, ΙΣΩΣ λέγω, επανέλθεις στον σωστό δρόμο της Αντρικής Τεστοστερόνης. Μέχρι τότε έχε γεια.

      Διαγραφή
    8. Αχαχαχαχαα... Θα το κανω και αν ειναι καλο θα σας αφιερωσω το πηδημα...

      Διαγραφή
    9. Και τα υγρά μέσα σύντροφε...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/12 07:56

    Η αρμόζουσα σχέση μεταξύ των δύο φύλων είναι μία και προεξέχουσα. ΠΟΥΤΣΑ μέχρι να χτυπήσει εγκέφαλο!
    Με τιμή,
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε δυο, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς σύντροφε Αναστάσιε. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά! ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/2/12 16:22

    Έτσι σύντροφε Πέτρο! Όχλος και βία σεξ και αναρχία!
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή