Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Πορνομετανάστευση: 12 + 1 στοχασμοί



Η Πορνομετανάστευση είναι το κυνήγι ονείρων που σου δημιουργήθηκαν στην παιδική σου ηλικία και δεν κατάφερε να εκθρονίσει η ωριμότητα και οι συμβιβασμοί της.

Η Πορνομετανάστευση είναι το τελευταίο οχυρό. Είναι η τελευταία ελπίδα για την πραγμάτωση των πόθων της Αντρικής Ψυχής.

Ο πρώτος Πορνομετανάστης ήτανε ο Αδάμ που φεύγει από τον Παράδεισο προς αναζήτηση του Έρωτα κι επειδή αγάπησε πολύ. Και τον κεράτωσαν με ένα φίδι.

Όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες ήτανε Πορνομετανάστες και υποστηρικτές της Πορνομετανάστευσης.

Η Πορνομετανάστευση είναι η Οδύσσεια του σύγχρονου Άντρα. Του Άντρα που δεν καταδέχεται να εγκλωβιστεί στα στενά σεξουαλικά δεσμά του Έθνους-Κράτους. Στρέφεται ενάντια στις ιδέες του εθνικού σεξουαλικού χαρακτήρα και ευελπιστεί προς έναν σεξουαλικό διεθνισμό και κοσμοπολιτισμό με χροιές τοπικού ταμπεραμέντου μεν, αναγνωρίζοντας όμως δε τη γυναίκα ως σεξουαλικό πολίτη του κόσμου.

Η Πορνομετανάστευση είναι η διεθνοποίηση των σωματικών υγρών. Είναι η ένωση των σωμάτων και των σπερμάτων. Είναι η πρακτική κατάργηση του ρατσισμού. Είναι η φιλία των λαών.

Πορνομετανάστες ήτανε οι Διαφωτιστές. Ο ίδιος ο Καντ κάνει ειδική μνεία στην "Κριτική του Καθαρού Λόγου" για το βίωμα του πορνομεταναστευτικού έρωτα στην διαδικασία του "reasoning and understanding".

Η Πορνομετανάστευση είναι μια πρακτική βαθιά Μαρξιστική που αντιτίθεται στον κοινωνικό διαχωρισμό που είναι απότοκο του Καπιταλισμού.

Η Πορνομετανάστευση βρίσκεται πέρα από το καλό και το κακό, είναι η ολοκλήρωση της ανθρώπινης ηθικής.

Πορνομετανάστευση είναι το "make love not war". Υποστηρικτές της Πορνομετανάστευσης ήταν τα παιδιά των λουλουδιών.

Η Πορνομετανάστευση δεν είναι μετα-αποικιοκρατική πρακτική. Είναι έκφραση ισότητας και αγάπης. O έρωτας δεν αντιμετωπίζεται "εξωτικά" αλλά σωματιστικά.

Η Πορνομετανάστευση είναι συνθήκη Ύπαρξης. Είναι η άρνηση συμβιβασμού με τα σεξουαλικά ψίχουλα που σου πετάνε οι τραγικές Ελλεϊνίδες.

Είμαστε μαζί σου σύντροφε Δημήτρη- Ζήτω Η Επανάστασις!

Πέτρος Διαμαντόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου