Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η Κουλτούρα των Γυναικών Part 7: Οι Νυμφέτες




Γράφοντας στο προηγούμενο άρθρο μου για τις Παρθενώπες ήταν αδύνατο να αποφύγω το Σαντικό δίπολο και να μην αναφερθώ στις Νυμφέτες. Οι Νυμφέτες αποτελούν κομμάτι κάθε αντρικής φαντασίωσης, γυναίκες έτοιμες για όλα, που κάνουνε τα πάντα παντού, που κάνουν ότι δεν έκανες ή ότι θα ήθελες να ξανακάνεις. Αποτελούνε την ουσία της φαντασιώδους μαλακίας, που σε αντίθεση με την τσοντόβια μαλακία, οι πρωταγωνιστές της είναι real life χαρακτήρες. Οι Νυμφέτες είναι ο Deus ex Μachina που έρχεται να σώσει τον άντρα από την αγαμία ή την πατσολογαμία του. Και εδώ εντοπίζεται το πρόβλημα.

Στην αντρική ανάγκη για εύκολο και γρήγορο σεξ παρουσιάζεται η Νυμφέτα εκείνη που σε κάνει να πιστεύεις ότι στο παρέχει. Και όπως το fast food μπορεί να είναι από πολύ σάπιο μέχρι ιδιαίτερα ποιοτικό έτσι και οι Νυμφέτες μπορούν να είναι από πατσόλες μέχρι θεόμουνα. Οι πιο επικίνδυνες είναι οι ανθρωπόμορφες Νυμφέτες, εκείνες που μοιάζουν με καθημερινές κοπελίτσες, ενώ στην ουσία είναι λυσσασμένες για ανδρικό πούτσο. Είναι εκείνες που ερωτεύεσαι, γιατί όντας σωτήριες μα και φαινομενικά ανθρώπινες αφήνεσαι στη γλυκιά τους μετριότητα. Ξεχνάς εντέλει ότι ο ρόλος τους είναι να εκπληρώσουν τη φαντασία σου και όχι να πραγματώσουν κάθε επιθυμία του φαντασιακού σου. Επομένως η συνταγή για τη σωστή τους χρήση είναι one for the road και πίσω στη μοναξιά του ανδρικού μεγαλείου. Οι Νυμφέτες ενδείκνυνται μόνο για σκληρά γαμήσια, που αν δεν κάνουν, τις υποχρεώνεις να τα κάνουν υποδεικνύοντας τον ρόλο τους..Οι Νυμφέτες είναι σαν τα Depon, σε περιπτώσεις πονοκεφάλου, χτυπάς κανα δυο για να στρώσεις. Ίσως χρειαστεί κάνα παραπάνω, αλλά ως εκεί. Βέβαια αν έχεις μεγάλα ζόρια μπορείς να τις πάρεις όπως το Comptrex, δύο δύο για κανα δυο μέρες. Και μετά στοπ.

Προσωπικά λατρεύω τις έξυπνες Nυμφέτες, αν και δεν έχω συναντήσει καμία. Για τις υπόλοιπες είμαι ιδιαίτερα σκληρός, γιατί την έχω πατήσει μια φορά στο παρελθόν. Τους καθιστώ σαφές από την πολύ αρχή πως θα πέσει πολύ καλή πούτσα, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί εν τέλει τα παυσίπονα τα παίρνω όπως θέλω, αλλά επιλέγω εγώ πότε θα σταματήσω τη θεραπεία. Θα ήθελα να καταστήσω απολύτως σαφές πως σε περιπτώσεις Πατσολονυμφέτας είμαστε πάρα πολύ bon viveur στην αρχή και σκληροί και βίαιοι στο τέλος για να καταλάβει πλήρως πως της το παίξαμε καλοί ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

Και κάτι τελευταίο: Αν είστε τόσο χαζοί ώστε να ερωτευτείτε μία Νυμφέτα σκεφτείτε πως είστε το ίδιο ηλίθιοι με ένα που ερωτεύεται μια κωλομπαρού. Είστε οι απόλυτοι losers.

Με την πούτσα ψηλά σαν σημαία

Πέτρος Διαμαντόπουλος

2 σχόλια:

  1. erwthsh: ean h nymfetta 8esei apo monh ths e3'arxhs ton oro "mono sex" poia endeiknytai na einai h symperifora tou arsenikou kai poia pragmatika einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή