Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Οι Εξισώσεις της Καριόλας

Mikhail Gromov: βραβείο Άμπελ (2009)

Από το 1901 που θεσπίστηκε το βραβείο Νόμπελ (στο όνομα του Νόμπελ, οποία έκπληξις, ήταν άνδρας!) έχει κερδηθεί 44 φορές από γυναίκες. Συνολικά, έχει απονεμηθεί σε 826 διαφορετικά άτομα… αυτό μας κάνει, χμμμ, ναι 782 ανθρώπους και 44 γυναίκες.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το βραβείο Άμπελ που θεσπίστηκε το 2003 για τα εξέχοντα μαθηματικά μυαλά δεν έχει απονεμηθεί ως τώρα σε καμία γυναίκα.

Ασφαλώς θα αναρωτηθείς φίλε μου σαβουρογάμη πως γίνεται η γυναίκα να υστέρει μέχρι και στα μαθηματικά σε σχέση με τον άντρα. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη.

Ο λόγος ονομάζεται πούτσα.

Όταν οι λαμπροί επιστήμονες που βλέπεις να ποζάρουν περίτρανα με το Άμπελ στα χέρια έλιωναν στις μαλακίες μελετώντας. Οι μόνες εξισώσεις που έλυσε η χοντρή πατσόλα που ξεδιάντροπα αξιωνόταν τον πούτσο τους ως ίση προς ίσους ήταν οι εξής:

Όπου π = πούτσα

1π = γαμήσι

2π = παρτούζα

3π = gang bang

4π = orgy

400π = world record

Εξού και τα θαυμάσια βίντεο που απολαμβάνουμε με τις αξιότιμες πορνοστάρ που στήνονται και τις γαμάνε στη σειρά πεντακόσιοι συναγωνιστές.

Φυσικά αργά η γρήγορα κάποια γυναίκα θα κερδίσει και το Άμπελ. Είμαι σίγουρος, όμως, πως θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι καλύτερα να τον κόψεις μόνος σου απ’ τη ρίζα παρά να τη γαμούσες, γιατί σου βάζω στοίχημα ότι δε θα βλέπεται. Το αντίτιμο στη γυναικεία ευφυΐα είναι η ασχήμια (ή στην καλύτερη είναι αγάμητη λεσβία γιατί και πάλι δεν βλέπεται).

Ως τότε, όμως, καλούς μας αγώνες.

-Ανέστης Ρωσσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου