Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Κουλτούρα των Γυναικών Part 5: Επαγγελματίες

«Με σένα όμως δεν έχει τόσα δίνω πόσα θες, στα μπουρδέλα οι πουτάνες το κάνουν για μεροκάματο, εννοείται ότι δεν μπήκες στο επάγγελμα εχθές απλά είσαι υπεράνω χρημάτων, πάρτο και γάμα το» -Χρήστος Τούσης

Σήμερα θα ακουμπήσουμε ένα πολύ παρεξηγημένο ζήτημα, τις επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες κυρίες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις ιερόδουλες (γνώστες και ως πόρνες, πουτάνες κτλ) που διακλαδώνονται σε κατηγορίες (πεζοδρόμιο, μπουρδέλο, studio, call girls κτλ) και στις γνωστές και μη εξαιρετέες κωλομπαρούδες.

Άμεση προτεραιότητα έχει να διασαφηνίσουμε ότι σεβόμαστε και εκτιμούμε τις επαγγελματίες, γιατί τις διέπει ένα χαρακτηριστικό που σπανίζει στους ανθρώπους. Ειλικρίνεια. Από κεί και πέρα αν ο πελάτης τους θέλει να ζήσει το ψέμα του δεν τους καίγεται μία, η δουλειά είναι δουλειά και αυτό που τις ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.

Όλοι οι άντρες αργά η γρήγορα τείνουν να βρεθούν με μία κυρία επαγγελματία. Μερικοί βρίσκουν εκεί το αντριλίκι τους (όπως λέει και ο Μητροπάνος), άλλοι δε θυμούνται τους παλιούς καλούς καιρούς, καθώς η γυναίκα τους πλέον δεν τους κάθεται. Μερικοί απλώς ξεκαυλώνουν και απολαμβάνουν ένα μπουρδελάκι ως το κερασάκι στην τούρτα. Σίγουρα, πάντως, χορτάτος εκτιμάς καλύτερα το επιδόρπιο.

Το μεγαλύτερο σφάλμα στην αντιμετώπιση των εν λόγω κυρίων είναι να λογίζονται ως βρώμικες. Αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν οι περισσότεροι χαλβάδες (και οι γκόμενες τους) είναι ότι οι ιερόδουλες είναι γυναίκες με φυσιολογική ζωή, ενδιαφέροντα, ασχολίες και μια δουλειά που τους επιτρέπει να ζουν από αξιοπρεπώς μέχρι και πλουσιοπάροχα (μιλώντας πάντα για νόμιμες/νομιμότυπες καταστάσεις και όχι για trafficking). Οι επαγγελματίες, λοιπόν, φίλε μου σαβουρογάμη αν θες να ξέρεις πέραν του ότι ελέγχονται συνεχώς για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα, προφάνως δεν κάνουν και απροφύλακτο σεξ. Ξέρουν να προφυλάσσονται γιατί αν το μουνάκι τους αρρωστήσει χάνουν το ψωμί τους, η καθαριότητα γι’ αυτές είναι ζήτημα επιβίωσης.

Οι βρωμιάρες πατσόλες απ’ την άλλη που γαμάς ακάποτα αφού έχουν πάρει δύο διμοιρίες και τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες σουρωμένες απ’ τον κώλο απροφύλακτα είναι πολύ πιο επίφοβες.

Οι ιερόδουλες είναι αξιοπρεπέστατα άτομα, ειλικρινή στη ζωή και το επάγγελμα τους. Πολλές εργάζονται με μεράκι και πραγματικά επιτελούν κοινωνικό έργο, γιατί εξυπηρετείται ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού που μπορεί να χαίρει άκρα υγείας. Τέλος, είναι πάντα χαμογελαστές κα φιλικές.

Όσον αφορά την δεύτερη κατηγορία, τις κωλομπαρούδες, αυτές απευθύνονται στους πιο στοργικούς κυρίους. Όποιος δεν επιθυμεί το ψυχρό σεξ με μία ιερόδουλη μπορεί πάν τα να απευθυνθεί σε μία κωλομπαρού για κάτι που είναι πιο κοντά στο girlfriend experience, με βάσεις πολύ πιο αληθινές. Γιατί τουλάχιστον τα λεφτά του τα χάνει εξόφθαλμα μες απ’ τα χέρια του.

Γιατί, λοιπόν, φίλε σαβουρογάμη η κοινωνία υποτιμά τόσο τις επαγγελματίες. Από ζήλεια. Από ζήλεια που διέπονται από προθέσεις ξεκάθαρες και συγκεκριμένες. Απ’ την άλλη όμως η πατσόλα που γαμάς, που σε ξεφραγκιάζει για να αγοράσει το μπέρμπερι που δεν της χωράει απ’ τα πατσοκοίλια, γνωρίζει την κοινωνική αποδοχή.

Ήρθε καιρός για αλλαγές κοινωνικές, η κοινωνία πρέπει όχι να εξαγνιστεί, αλλά να ανασυντεθεί, να αναθεσμιστεί…

Καλούς μας αγώνες

-Ανέστης Ρωσσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου