Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Πατσολογαμία Part 1: Μια Επονείδιστη Συνήθεια

Tο πατσολοπορνίδιο Lelu Love, περιμένοντας μάταια να πληρώσεις για να την δεις να γαμιέται.


Έχει πολλές φορές αναφερθεί, στα πλαίσια μια δημόσιας συζήτησης, ή ενός δημόσιου μονολόγου, ο ρόλος της πατσόλας. Έχει ειπωθεί τόσο από τον σύντροφο Ρωσσίδη, όσο και από τον Κεφαλά, ο νεοελληνίστικος καριολισμός αυτού του υποείδους, ο ξεκωλισμός και ο ξεκωλιασμός. Η πατσόλα, παρά τα (αρκετά) περιττά κιλάκια της, αποτελεί αρκετές φορές το σπερματικό δοχείο αρκετών πληγωμένων και γκαυλωμένων αντρών. Υπάρχουνε δε και οι ηλίθιοι εκείνοι που ερωτεύονται πατσόλες, ή ανερχόμενες πατσόλες (και όλοι ξέρουμε έναν τέτοιο). Μου θυμίζουνε τους καρκινοπαθείς (όλοι ξέρουμε από έναν τέτοιο, τον λυπόμαστε), καθώς η ασθένεια της πατσολογαμίας τους μεταδίδεται σιγά σιγά από τον ευνουχισμένο τους πούτσο σε άλλα όργανα μέχρι που φτάνει τον ευνουχισμένο τους μουνοδουλιάρη εγκέφαλο. Εκεί σκάει και το μυαλό τους γίνεται νιανιά...

Είναι νομίζω καιρός να προχωρήσουμε στην διαδικασία των ορισμών. Η πατσόλα είναι αυτή που έχει περίσσια πατσοκοίλια , που ξεχειλίζουν από τα ρούχα της τα κιλά επειδή τρώει σαν βόδι. Σε αντίθεση με την μπαζόλα που έχει σχετικά αξιοπρεπές σώμα, αλλά σκατόφατσα, η πατσόλα βλέπεται στο πρόσωπο, και το όλο σύνολο γλυκού προσώπου και πατσολοξέκωλου φερσίματος δημιουργεί φαντασιώσεις άγριου και nasty γαμησιού.

Με τον άνωθι τρόπο η πατσόλα καταφέρνει τα θύματά της. Η αλήθεια είναι ότι ΕΙΘΙΣΤΑΙ οι πατσόλες να γαμιούνται αξιοπρεπώς, και ο τουρλωτός τους και πατσολιάρικος κώλος προσφέρεται για όμορφα και γλυκά γαμήσια.

Μέχρι στιγμής όλα καλά. "Γαμάμε καμιά πατσόλα που και που. Εσύ δεν το έχεις κάνει;" σαφώς και το έχω κάνει, και έχω μετανιώσει. Διότι η πατσόλα είθισται να είναι ελαφρώς εξυπνότερη των άλλων μουνιών για να είναι και πιο θελκτική. Λόγω πάχους όμως δεν μπορεί να "πατήσει στα πόδια" της. Ψωνίζεται εύκολα, κερατώνει εξίσου εύκολα. Και τότε είναι που γυρνάς και αναρωτιέσαι: "Καλά ρε με κεράτωσε η πατσόλα;" ΦΥΣΙΚΑ σύντροφε, γιατί της έδωσες θάρρος, γιατί η πατσόλα απέκτησε ουσία μόνον και μόνον επειδή την γάμησες...Και το χειρότερο; Στον επόμενο θα το παίξει και γκόμενα...Raus γίδια...


Η πατσόλα δεν μπορεί να καταλάβει τον χρηστικό της ρόλο. Αφενός είναι χοντρή και σάπια γιατί μισεί τον εαυτό της (και μην ακούσω τις μαλακίες περί προβλημάτων υγείας, πρόβλημα με τον θηροειδή κλπ...όλοι ξέρουμε πως ένα σχετικά μικρό ποσοστό αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα που επηρεάζουνε τον μεταβολισμό τους). Αφετέρου θέλει να είναι ωραία γκόμενα, και έχει αξιώσεις ωραίας γκόμενας (προσοχή δεν μιλάμε για personality εδώ, για εμφάνιση μιλάμε..). Αυτή η εσωτερική σύγκρουση την οδηγεί σε παραστρατήματα ασυγχώρητα.

Θα τελειώσω αυτό το πρώτο μέρος λέγοντας βασικά ένα μεγάλο όχι στις πατσόλες. Προτιμήστε τις μπαζόλες. Έχουνε αντιληφθεί τον ρόλο τους καλύτερα..

ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΣΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

Όλοι μαζί αδέρφια

Πέτρος Διαμαντόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου